Kalendar Kuda 2016

Biarpun sekarang ini telah wujud pelbagai aplikasi kalendar di smartphone, namun kalendar kuda masih menjadi pilihan orang ramai kerana paparan yang jelas dan mudah dilihat. Ia lebih mesra pengguna, dan mungkin juga kerana sudah terbiasa dengan format susunan hari dan tarikh yang dipaparkan. Jika kita membeli-belah di kedai-kedai juga, biasanya kita akan dapat kalendar daripada tauke kedai sebagai hadiah, jika dia tidak beri kita sendiri akan minta, “tauke kalendar ada tak?”
“Nak 2 boleh?” Maklumlah banyak sudut nak letak kalendar…

Kalendar Kuda 2016

Disebabkan terlalu ramai yang minta untuk emelkan Kalendar Kuda 2016 PDF version maka admin upload di sini. Bagi mereka yang berminat untuk mendapatkan Kalendar Kuda 2016 ini bolehlah dapatkannya di bawah:
Download Pdf Kalendar Kuda 2016: PDF VERSION (NEW UPDATE) | JPEG VERSION SALAH | JPEG VERSION BARU BETUL| Credit to: www.Eatz.me http://bit.do/bukuonline

(RALAT: CUTI BULAN SEPTEMBER 2016 ADALAH 10-18 SEPT, BUKAN 16-25 SEPT, PERUBAHAN PADA CUTI BULAN SEPTEMBER TELAH DIPERBETULKAN, SILA DOWNLOAD SEMULA JIKA YANG ANDA DOWNLOAD SEBELUM INI SALAH)

Kalendar Kuda 2016, pasti diminati, boleh save terus..Share di wall anda sebelum post ini tenggelam..Kalau nk PDF Version bg emel..
Posted by Pendidik2u on Thursday, October 15, 2015

Untuk tidak terlepas info penting follow: telegram.me/pendidik2u

Leave a Reply