DISCLAIMER

Dengan mengunjungi blogĀ Pendidik2u, pengunjung akan tertakluk kepada beberapa penafian dan syarat seperti berikut:

Segala artikel/panduan/teknik yang di laman blog ini adalah sekadar untuk perkongsian pengalaman dan informasi sahaja. Ianya tidak bermaksud kepada perkara yang tidak baik seperti hasutan, hinaan, atau cacian. Ianya tidak menjamin keberkesanan sesuatu artikel / panduan / teknik kepada pembaca.

Penulis telah berusaha sedaya upaya untuk memastikan segala maklumat di dalam laman blog ini tepat. Walaubagaimanapun, penulis tidak dapat lari daripada melakukan kesilapan kerana pemulis juga adalah seorang manusia biasa. Jika terdapat informasi yang tidak tepat sila laporkan kepada penulis agar ianya dapat diperbetulkan.

Segala artikel dalam laman blog ini tidak menjamin hasil seperti yang telah dinyatakan kerana terdapat pelbagai faktor yang menentukannya. Jika terdapat sebarang persoalan sila emelkan kepada penulis atau komen pada ruangan yang telah disediakan.

Sesuatu produk, bahan atau seseorang individu atau sesuatu pihak yang disarankan di laman blog ini tidak bermakna penulis tahu segala-galanya. Ianya hanyalah berdasarkan pengalaman penulis itu sendiri. Jika pihak tersebut melakukan penipuan atau sebagainya, pembeli yang membeli atau melanggan sesuatu produk atau servis yang ditawarkan oleh individu atau pihak perlu berurusan sendiri dengan pihak terbabit. Perkara ini adalah di luar kawalan dan tanggungjawab penulis.

Segala komen atau ulasan yang diberikan oleh pelawat laman web ini sama ada di web atau di media lain adalah dibawah tanggungjawab mereka sendiri. Jika terdapat perkara-perkara sensitif atau perkara-perkara yang melanggar undang-undang negara, pekeliling atau menyinggung mana-mana individu, penulis tidak bertanggungjawab ke atasnya atau individu atau pihak terbabit. Segala komen tertentu yang telah diberikan oleh pelawat boleh digunakan oleh penulis sama ada untuk tujuan kegunaan testimonial atau sebagai bahan penulisan.

Penulis juga tidak bertanggungjawab kepada mereka yang menjadikan artikel di dalam blog ini untuk tujuan yang tidak baik seperti hinaan, hasutan, cacian atau sebagainya. Tidak semua artikel di blog ini kepunyaan penulis. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Penulis juga tidak mewakili mana-mana pertubuhan, parti politik atau kesatuan.