Peluang anda untuk tambah income.


Pada mulanya saya kurang yakin dengan prgram ini, tetapi setelah melihat limpahan RM20 ke akaun maybank saya, terus saya mengajak rakan2 untuk menyertainya..kini saya mengajak anda untuk mengikuti program ini.ADA PERNIAGAAN / PRODUK YANG NAK DIHEBAHKAN? IKLAN DI SINI


Modal RM20 sahaja, tugas anda hanya mempromosikan url anda, dan anda akan terima RM20 setiap kali ada downline ingin mendaftar di bawah anda. Ini bermakna downline akan terus bank in ke akaun anda tanpa melalui admin, dan anda sendiri yang akan aktifkan downline anda. Ini bermakna anda dapat seorang terus balik modal!

Sekiranya ada downline mendaftar bawah anda, dan membuat pengesahan pembayaran anda perlu aktifkannya..pastikan jumlah RM20 sudah di bank in sebelum aktifkan downline.

Bagaimana untuk dapat downline? Orang tidak mahu masuk jika kena cari orang? Anda silap.. orang akan masuk kerana dia hanya perlu cari seorang sahaja dan terus dapat modal. Dan apabila ada orang masuk lagi maka seterusnya adalah UNTUNG ..kerana tiada orang tengah/admin website.. anda yang milikinya 100%..

Bagaimana untuk menyertainya?

SILA DAFTAR DI: DAFTAR BUAT RM20

1. Modal RM20 sahaja. Anda bayar kepada penaja yang memperkenalkan Biz RM20 ini kepada anda.

2. Anda perlu Daftar dan kemudian akan dibawa ke halaman seterusnya untuk mendapatkan maklumat akaun bank penaja anda (pastikan penaja anda ialah : login ) . Selepas membuat bayaran, sila buat pengesahan bayaran dan sms kepada penaja anda.

3. Selepas pengesahan bayaran, akaun anda akan diaktifkan saya. Dan anda boleh login di Member Login, dapatkan Web URL anda untuk membuat promosi. Anda juga boleh download produk dan kemaskini maklumat anda. Pastikan maklumat bank anda adalah betul supaya tiada masalah pembayaran oleh tajaan anda.

4. Setiap orang yang daftar melalui Web URL anda akan membuat bayaran RM20 terus ke akaun bank anda. Jadi 100% peratus komisyen milik anda tanpa melalui akaun admin. Tanpa ada peringkat tajaan (multilevel) dan usaha anda sendiri yang menentukan keuntungan anda.

Anda tidak perlu target banyak.. cukup sekadar seorang downline sahaja sehari..kalau dapat 10 orang sebulan pun sudah memadai.. 
kerana 10xRM20 = RM200

Apa yang penting promosikan url anda dengan rajin.. di website,facebook,twitter,youtube,whatsapp dan bermacam jenis komunikasi sekarang..


Tapi kalau anda sayangkan RM20 sila abaikan sahaja..kerana ini untuk orang yang ingin buat duit sahaja. Ingat seorang sahaja dah balik modal.
SILA PASTIKAN ADMIN ANDA IALAH : login
Ini bagi memudahkan anda berhubung terus dengan saya. dan memudahkan saya mengaktifkan akaun anda.