Mini Speaker dan Microphone

Seorang guru memerlukan suara yang jelas dan kuat terutamanya ketika sedang mengajar di dalam kelas. Untuk mencapai objektif pengajaran dan pembelajaran guru perlu mengawal keadaan kelas dengan baik, suara yang jelas memainkan peranan yang penting dalam memastikan maklumat yang hendak disampaikan dapat diterima oleh murid. Namun begitu tidak semua guru mempunyai suara yang kuat dan nyaring, ditambah pula dengan keadaan jumlah murid yang ramai sehingga hampir 30 orang 1 kelas. Keadaan ini meyebabkan guru gagal dalam mengawal disiplin murid dan tidak dapat mengikut rancangan pengajaran harian  (RPH) yang telah dirancang.
Bagi untuk memastikan pdp berjalan dengan baik, anda boleh menggunakan Mini Speaker and Microphone agar suara kita boleh jelas didengar, dan sekaligus murid akan sentiasa memberi tumpuan.

Mini Speaker and Microphone :

– Support MP3, WAV, WMA music format
– Loudspeaker resistance: 4 ohm
– SNR: 80db
– Voltage Usage: 5v / 500 mAh
– Menggunakan Bateri Lithium Battery : 1800 mAh
– Standby : 38 Jam
– Speaker sensitivity: – 52db
Mini Speaker and Microphone
Harga asal untuk Mini Speaker and Microphone ini ialah RM219. Bagi mereka yang berminat untuk mendapatkannya boleh like pendidik2u di Facebook. Harga yang ditawarkan ialah RM140 sahaja, TETAPI SEKARANG PENDIDIK2U SEDANG MEMBUAT PROMOSI BULAN RAMADHAN dengan HARGA RM120 SAHAJA ia dibuka untuk 10 orang yang TERAWAL. Jadi jika anda betul-betul berminat boleh terus menghantar : MSM ke Inbox Pendidik2u atau Whatsapp MSM ke 0133551267 
PAKEJ YANG ANDA AKAN DAPAT:
1 X SPEAKER
1 X MICROPHONE
1 X TALI PINGGANG
1 X USB
1 X MANUAL
POSTAGE FREE UNTUK SEMENANJUNG
Hanya yang serius sahaja akan dilayan, harap maklum.
Senarai tracking number sila rujuk di : TRACK NUMBER

Untuk tidak terlepas info penting follow: telegram.me/pendidik2u

Leave a Reply